Over Dirk Van Poucke

Seminarie-foto's3-okDirk combineert op een unieke wijze drie kerncompetenties:

 • de praktijk: hij is zelf onderhandelaar.
  Hij negotieerde fusies en acquisities (M&A), commerciële contracten en conflicten tussen bedrijven. Hij weet waarover hij spreekt vanuit de praktijk.
 • de wetenschap: wat hij zegt is wetenschappelijk onderbouwd.
  Dirk Van Poucke doctoreerde over de hefbomen waarmee elke onderhandelaar zijn onderhandelingsresultaat kan optimaliseren.
  Verschillende wetenschappelijke publicaties van Dirk Van Poucke over onderhandelen verschenen in Amerikaanse topjournals (A1).  De resultaten van zijn onderzoek presenteerde hij tijdens prestigieuze, internationale congressen.
 • de passie van het lesgeven:
  Dirk is bovenal een excellent lesgever en trainer.
  Met zijn humoristische en interactieve stijl boeit hij ieder publiek. De MBA-studenten gaven hem de “Best Teacher’s Award”. Praktijkmensen evalueren hem als een topspreker naar vorm én naar inhoud.Klik in het menu op “Testimonials” en lees wat zij u vertellen.

Bekijk CV

 • Dirk Van Poucke geeft het beste van zichzelf! De voorbeelden en metaforen zijn zo écht en uit de realiteit gegrepen. Dit seminarie stelt u in staat om tot betere resultaten te komen in inter-persoonlijke vaardigheden en tot hoger bedrijfsrendement.

  Jan 't Kint, Commercieel Directeur, PHARMEXX-PRODIS

© Dirk Van Poucke All Rights Reserved.
Created with care by De Facto Image Building.

Dirk Van Poucke - NEGO BVBA
Kasteelstraat 6 - B-9810 Nazareth - Belgium
GSM +32(0)495 51 33 89 - info@dirkvanpoucke.be