Doelstelling

Succesvol Onderhandelen is een sterk resultaatgerichte training met een onmiddellijke impact op de onderhandelingen die de deelnemers voeren.

In die zin blijkt het een investering te zijn die zichzelf veelvuldig terugbetaalt. Dit is althans de ervaring van de honderden bedrijven en duizenden cursisten die het seminarie volgden.

Een bijkomend voordeel van een interne vorming is dat de deelnemers een gemeenschappelijke taal hanteren en eenzelfde methode kennen, waardoor ze elkaar gericht kunnen helpen en ondersteunen bij het voorbereiden en het voeren van hun negotiaties.

De bedrijfsomgeving wordt steeds concurrentiëler. Volume én rendabiliteit halen is geen gemakkelijke opdracht. Concurrenten bieden scherpe voorwaarden. Klanten en prospecten gaan dus steeds vaker onderhandelen.

Veel waarde gaat verloren door slecht onderhandelen:

  • een klant, een collega, een partner die u verliest na een misgelopen negotiatie;
  • omdat de ander beter negotieert, hebt u een slechte deal en verliest u winst en marge;
  • een verkeerde onderhandeling lijdt tot tijdverlies, frustratie en stress;
  • niet goed onderhandelen kost u veel geld.

Een goede manager is een goede onderhandelaar, niet alleen extern maar ook intern.

Succesvol Onderhandelen leert de deelnemers aan te bereiken wat ze willen op een faire en legitieme manier en met een goede communicatie met de andere partij.

Het biedt een test van hun onderhandelingsstijl en hoe ze die kunnen verbeteren en aanvullen. Het geeft de deelnemers een dieper inzicht in de manier waarop anderen denken bij een onderhandeling en hoe die te beïnvloeden.

Succesvol Onderhandelen is een training, met de nodige humor gebracht, die de deelnemers meer zelfvertrouwen, flexibiliteit en communicatievaardigheid geeft.

De ervaring leert dat dankzij de aangeleerde methode het resultaat van de gevoerde onderhandelingen beduidend verbetert. Daarom is het een uitstekende investering.

  • Dit is het meest aan de praktijk getoetste seminarie dat ik ooit gehad heb. De bagage die ik meekreeg, is van onschatbare waarde. Enorm inspirerend met bijzonder memorabele anekdotes. Dirk is als spreker voortaan mijn voorbeeld: FUN & PROFIT. Dank u Dirk!

    Sander VAN DEN DRIES, Estimator FABRICOM (13)

© Dirk Van Poucke All Rights Reserved.
Created with care by De Facto Image Building.

Dirk Van Poucke - NEGO BVBA
Kasteelstraat 6 - B-9810 Nazareth - Belgium
GSM +32(0)495 51 33 89 - info@dirkvanpoucke.be