Korte Workshop of Presentatie

U wilt een presentatie van Professor Van Poucke voor een grote groep?Seminarie-foto's8-ok

Ga naar contact en vraag om een voorstel op uw maat.

Of kiest u voor een workshop:  de deelnemers leggen hun vragen en cases voor die in groep en onder leiding van Professor Van Poucke opgelost worden.

WORKSHOP

Dit is een coaching over concrete, praktijkgerichte vragen en cases. Het vergt een intense participatie vanwege de deelnemers.
Vóór de aanvang van het programma worden de deelnemers verzocht eigen praktijkcases of vragen in te sturen. Deze cases worden in groep behandeld waardoor de workshop zo dicht mogelijk bij de praktijk van de deelnemers aansluit.
Met concrete tools worden de eigen praktijkcases opgelost. Onderhandelingen van de deelnemers zelf worden besproken, eerst in kleine groep en dan voltallig, en getoetst aan de ervaring en kennis van Prof. Van Poucke. De deelnemers leren beter onderhandelen in hun eigen onderhandelingsomgeving, ook bij minder goede ervaringen, lastige opponenten of uitzichtloze situaties.
In de workshop wordt de diagnose gesteld en met de groep worden oplossingen gegenereerd. Hierdoor leren de deelnemers samen de concepten op hun eigen praktijk toe te passen. Dit kan aanleiding geven tot het ontwikkelen van een aangepaste en systematische negotiatietechniek voor terugkerende probleemgevallen.

  • Zeer verhelderende uitleg over een complexe materie, goede interactieve oefeningen met verrassende resultaten. Direct bruikbaar in veel businesssituaties. Een aanrader!

    Dominique Zyde, Algemeen Directeur, WEST WASTE TREATMENT (8)

© Dirk Van Poucke All Rights Reserved.
Created with care by De Facto Image Building.

Dirk Van Poucke - NEGO BVBA
Kasteelstraat 6 - B-9810 Nazareth - Belgium
GSM +32(0)495 51 33 89 - info@dirkvanpoucke.be