Doelstelling

Seminarie-foto's4-met-mijOnderhandelen tot de handdruk is een open seminar, gespreid over zes dagen. U kunt zich hiervoor individueel inschrijven.
Wie niet goed onderhandelt laat veel kansen liggen. Veel waarde gaat zo verloren:

  • een klant, een collega, een partner die u verliest na een misgelopen onderhandeling;
  • een slechte deal en verlies van winst en marge omdat de tegenpartij beter negotieert;
  • een verkeerde onderhandeling leidt tot tijdverlies, frustratie en stress;

Motiveer uw mensen door u en uw medewerkers toe te laten tot een excellente training die echt het verschil maakt, die echt werkt. U ziet het onmiddellijk in uw resultaten.

Het open seminar Onderhandelen tot de Handdruk verloopt zeer interactief. Iedere dag zijn er oefeningen. Daarnaast passeert een veelvoud van praktijkvoorbeelden en -cases de revue. Zo krijgt u te maken met het behandelen van sociale conflicten, monopoliesituaties, fundraising en veel meer.

Aan het einde van de zesde dag krijgt dan uw deelnemerscertificaat.

Slecht onderhandelen kost u veel geld en aanzien, zowel privé als professioneel.

Bedenk hoe verrijkend het zal zijn als u beschouwd wordt als een van de beste onderhandelaars. Stel u even voor dat uw collega’s, uw directie of uw bestuur aan u vragen om voortaan de belangrijke onderhandelingen te leiden en dat u dat graag doet? U weet immers precies hoe u zich moet voorbereiden.

Beeld u in dat u weet hoe u tegengestelde belangen oplost tot een winstgevende deal. U beheerst het politieke spel ook intern. U weet immers hoe macht in elkaar steekt en welke uw bronnen van macht zijn. U beheerst relaties en emoties in competitieve situaties. U bent een professional want u beschikt over een toolbox waardoor u zelfs in de moeilijkste omstandigheden meester van het spel blijft. Kortom, u bent “on top”.

U geniet van stressvrije weekends want u weet hoe u uw resultaten zal verbeteren. U wordt gewaardeerd en gerespecteerd door uw collega’s, soms gevreesd door uw opponenten.

Vandaag kunt u zich niet meer permitteren om geen goede onderhandelaar te zijn. Mensen zoals u kunnen goed negotiëren, zowel intern als extern. Hoeveel kansen en geld bent u nog bereid te verliezen als u dit seminar niet volgt?

U helpt uw beste medewerkers hun potentieel volledig te ontwikkelen. U helpt uw organisatie echt vooruit en boekt betere resultaten.

kmo_vignet

  • Praktische tips en methodes die je meteen in het dagelijkse ondernemingsleven kan toepassen. Alle aspecten van het onderhandelen met veel nieuwe inzichten waar ik voordien niet bij stil stond. Dynamische en leuke groepsdynamiek door de oefeningen en de vlotte presentatiestijl van de prof.

    Nele GOMMERS, Bestuurder HANGAR58 (24)

© Dirk Van Poucke All Rights Reserved.
Created with care by De Facto Image Building.

Dirk Van Poucke - NEGO BVBA
Kasteelstraat 6 - B-9810 Nazareth - Belgium
GSM +32(0)495 51 33 89 - info@dirkvanpoucke.be