Onderhandelen

Leer mijn team betere resultaten boeken.

De incompany training door professor Van Poucke verbetert de resultaten van uw onderhandelaars opmerkelijk. Een investering die zich veelvuldig terugbetaalt. Dat is de ervaring van honderden bedrijven en duizenden cursisten die het seminarie volgden.

Alle sessies vinden plaats in uw eigen bedrijf of op de locatie die u wenst. In het Nederlands of het Engels. Franstalige deelnemers kunnen hun eigen taal spreken en ontvangen de oefeningen indien gewenst in het Frans.

De training verloopt het best in een formule van twee maal twee dagen. Dag 1 en dag 2 worden aaneensluitend gegeven en, enkele tijd later, volgt de tweede tweedaagse.

De aangeleerde technieken leiden tot een betere bedrijfsstrategie in competitieve markten, tot meer innovatie door het beter implementeren van veranderingsprocessen en tot meer internationalisering door te leren onderhandelen in een internationale context. Ze zijn ook essentieel voor een optimaal personeelsmanagement bijvoorbeeld in het voorkomen en oplossen van conflicten.

Download het Nederlandse modelprogramma

Download het Engelse modelprogramma